tiistai 16. kesäkuuta 2009

Pienelle pojalle

Olen yrittänyt saada tehtyä kortteja, mutta huonolla menestyksellä :) Aika menee kaikessa muussa ja silti leimasimia pitää ostaa lisää vaikka vanhoistakaan ei ehdi tehdä.
Nyt päätinkin,että leimasimia ei osteta ennen kuin vanhoista on tehty kortit ja ostaa saa vain, jos on ihan pakko :D
Tässä jo toinen tällä lupauksella tehty kortti.
-Tarja-

11 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Voi miten kaunis kortti! Tämä on yksi minun suosikkileimasimistani. Olet värittänyt kuvan kauniisti ja kokonaisuus on tasapainoinen.

Minä jouduin tekemään saman päätöksen kuin sinä. Eli ei uusia leimoja ennen kuin vanhoja on käytetty edes kerran. Voi olla että tässä menee tovi ennen kuin pääsen leimaostoksille.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihanaa kuulla et muillakin tollasia ongelmia pitäis kans päättää noin mut vasta ruotsin reissun jälkeen! kun tiedän mitä ostan sielt ja paljon siis leimoja;)
ihanan kaunis poika kortti!

Susanne kirjoitti...

Söpö kortti! Pitääköhän sun ostolakko.... ainahan on hyvä syy ja ihan pakko tehdä tilausta; varsinkin kun pian alkaa taas tulemaan kivoja uutuuksia ;DD Mökille mukaan leimakuvia ja väritysvehkeet niin urakalla väritellään sitten ;DD

Kauhia urakka tälle päivälle; pakkaamista, siivousta ja pitäis jotain verhokankaitakin sun muita juttuja käydä ostamassa mökille...

Leenamummi kirjoitti...

Ihana kortti, tuo leimakuva on kyllä tosi hieno! Olet käyttänyt värit hienosti kauniin taustapaperin ja nauhan sekä kukan kanssa!

Heli Matero kirjoitti...

Kuulostaa tutulta tuo "hamsteriongelma"..Kauniin kortin olet tehnyt.

Merkkari kirjoitti...

Voi kuinka kaunista jälleen! Korttisi ovat aina niin tyylikkään näköisiä. Blogissani odottaa ylläri :)

Annuli kirjoitti...

Tosi kaunis kortti. Muutkin korttisi on tosi upeita.

Mervi kirjoitti...

suloinen kortti, samoja ongelmia, uusia tekisi mieli, vaikka entisetkin on korkkaamatta, onneksi tuolta mökiltä ei niin pääse katselemaan uutuuksia, syksyllä pitää pitää itsensä narussa tai jotain... Kiitoksia vierailuista,-))m

Piitu kirjoitti...

Hienon kortin olet jälleentehnyt!
Kiitos vierailusta/kommentista =).

Maaret kirjoitti...

Mielettömän ihana; Olet saanut kortin oikein elämään onnistuneella upealla leimakuvan värityksellä, taustapaperivalinnalla ja juuri sopivalla määrällä koristuksia:)
Pieni Meemi odottaisis vastauksiasi, kurkkaa siis blogiini:)

Ansku aarremaasta kirjoitti...

Todella suloinen kortti pienelle pojalle.Olen ihaillut tätä leimasinta(tai siis kuvia)toisten blogeissa ja vähän haaveillut siitä itsellekin.Kauniit värisävyt olet tähän valinnut.Oikein onnistunut kokonaisuus.