perjantai 22. toukokuuta 2009

Selain ongelmiako

Tiedoksi kaikille:
Omat ja joidenkin muiden sivut lakkasivat toimimasta. Sivuni pysähtyi trafic feedjetin kohdalla ja kaikki mitä oli sen jälkeen esim. kuvat tunnustuksista, oma blogilista jne. eivät näkyneet. Kone heitti tekstiä Internet Explorer ei voi avata Internet-sivustoa willa-lunanaskartelut.blogspot.com ja toiminto hylätty.
Poistettuani tämän trafic feedjetin ongelma poistui. Testasin pääsenkö muiden blogeihin ja muutama blogi olikin, joihin en päässyt, kone heitti heti tuon saman tekstin.
En tiedä onko muilla tätä kyseista linkkiä tai ongelmaa.


-Tarja-

9 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kaikki täällä sivuillasi toimii nyt ihan ok, ole huoletta ystäväiseni:)

Piia kirjoitti...

Mulla ei vastaavia ongelmia ole ollut, mutta käytänkin lähes aina tulikettua Explorerin sijaan... Vuodatuksen blogien kuvat eivät vaan aina jostain syystä tällä selaimella aina näy, mutta muuten toimii moitteettomasti :) Hienosti siis näkyy tännekin :D

Kaija kirjoitti...

Minulla on ihan sama ongelma.Mistä ihmeestä se johtuu??
Aikaisemmin ei koskaan,nyt pari päivää ongelma esiintynyt.

TARJA L kirjoitti...

Kaija; Onko sinulla blogissasi tämä trafic feedjet? Tässä näkyy kaupungit, joista joku tulee sivuillesi. Itse poistin tuon ja sen jälkeen ei ongelmia enää ollut.

Kaija kirjoitti...

Ei minulla ole omaa blogia lainkaan vielä.Ahkerasti kurkin muitten blogeja.Todella nyt monen blogiin mennessäni ongelma esiintyy.

selma kirjoitti...

Sama ongela esiintyy aika monessa blogissa, ei pääsi Exploorerilla katsomaan eikä kommentoimaan. Tässä sivulla toimi hyvin.

TanjaS kirjoitti...

Minulla on ollut viime päivinä samat ongelmat !!

Toukoleeni kirjoitti...

Onko tämä nimenomaan bloggerin puolella oleva häiriö?Mä en ole myöskään päässyt muutamaan blogiin pariin päivään.Tai kommentit on estetty.

TARJA L kirjoitti...

Ilmeisesti ongelma on vain bloggerin puolella. Vuodatuksen sivuille on päässyt kokoajan ihan hyvin.