maanantai 27. huhtikuuta 2009

Tildakankailla päällystettyjä laatikoita
Kävin viime viikolla Susannella ja löysin yhdestä hänen kirjastaan kivan laatikko mallin.
Piirsin kaavat tähän nauhalaatikkoon ja lehtilaatikkoon.
Laatikon olen tehnyt kartongista ja päällystänyt Tilda kankaalla, sisälle olen leikellyt kartongista
paloja, joiden ympärille olen nauhan kierittänyt. Laatikossa on aina yhdenlaisia nauhoja esim. silkkiset, ruutuiset, jouluiset jne. laatikoita on neljä ja lisää tarvitaan.
Laatikon päähän olen tehnyt rusetin aina sillä nauhalla mitä laatikossa on. Näin tiedän heti minkä laista nauhaa laatikossa on eikä tarvitse kaikkia aukoa ja etsiä, että missä näistä se on.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.

-Tarja-

12 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Ompa hyvän näköisiä laatikoita :D

Kerrothan sitten jatkossa, että onko miten hyvä säilytysysteemi nauhoille?
Minulla on tällä hetkellä värejen mukaan ( sininen, punainen yms ) nauhat minigrip pusseissa, jos ei muuta, niin ainakin näen nauhat hyvin kun otan pussin käteeni :)

Susanne kirjoitti...

Niistähän tuli tosi kivan näköiset =)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

laatikot näyttää hyviltä ja kivoilta silmälle kun laittaa noita pöydälle! kauniisti saa nyt nauhat ojennukseeen!

Riituli kirjoitti...

Kauniita laatikoita! Ja kaikki ojennuksessa! Kateeksi käy - omat nauhani ovat pahuutensa hallussa. Pitäisi varmaan kehittää jotain omille nauhoilleni.

Anonyymi kirjoitti...

ihania laatikoita. Mistä sinä tilaat noita tilda kankaita? pandurosta eilen katselin, mutta olivat kyllä suurin osa loppu. ja millä kiinnität kankaan laatikkoon, teipillä vai liimalla. Liimalla yritin kerran, mutta tuli ruma kun kangas kupruili tai sitten liima tuli läpi. kiitos neuvosta.

t. sasu

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Ihan mahtavan hienoja laatikoita olet tehnyt!Kateellisena katselen,kun omat askarteluvärkit on yhtenä sekamelskana,josta ei enää tahdo löytää mitään..

kati kirjoitti...

näähän on tosi hienoja laatikoita! tosi hyvä idea laittaa noi nauhat sinne niin siististi, mulla nauhat on ihan sekasin ku ei oo jaksanu järkätä niitä siististi :D kaunista!

Eija kirjoitti...

Hienoja laatikoita ja hyvä systeemi varmaankin nauhoille. Minunkin nauhani ovat aika lailla sekaisin eli pahuutensa vallassa, kuten tuossa aiemmin kerrottiin. Näin ne pysyisivät varmaankin myös suorassa. Tätä pitää vakaasti harkita jos vaikka ottaisin käyttöön.

maiju kirjoitti...

Vähänkös on taas tehty jotain tosi ihanaa... Tämä on tosi ihana laatikko :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hienoa! Kaikki, mikä lisää järjestystä, on aina tervetullutta :D! (Taitaa kyllä meikäläisellä olla hyviä kenkälaatikoitakin, joita voisi tuunailla.)

TARJA L kirjoitti...

Tuulis,säilytys systeemi on tosi hyvä, näen heti mitä nauhaa haluan ja nauhat pysyvät siistinä, suorana ja järjestyksessä. Muutama laatikko pitäisi vielä tehdä.

Anonyymi,olen ostanut Tilda kangasta täältä Kokkolasta Sinooperista. Olen myös liimannut kankaan ihan tavallisella liimalla, jonka olen ostanut Tiimarista.

Maria H. kirjoitti...

Kauniita laatikoita ja tosi kiva idea!!